Let op: Wij zijn van 20 t/m 28 januari gesloten i.v.m. vakantie. Autoland is de rolstoelauto-specialist. Kijk bij voorraad voor een ruim aanbod rolstoeauto's!
Merk Volkswagen
Type Transporter Rolstoelbus Verkocht
Beschrijving Bouwjaar: 2000
Kleur: Blauw Metallic
Deuren: 4
Motor: 2.5 TDI
Brandstof: Diesel
Wegenbelasting: 27 euro per maand voor invalide!


Aangepaste Volkswagen Transporter ROLSTOELBUS voor INVALIDEN- ROLSTOELVERVOER. LET OP; LAGE WEGENBELASTING voor invalide. Deze bus is voorzien van mooie rolstoelaanpassing met o.a. Gasgeveerd oprijplateau voor zowel duw-rolstoel als Elektrische-rolstoel of voor het gemakkelijk inrijden van een scootmobiel, Delta-vergrendeling voor het vastzetten van de rolstoel, Grote ramen links+ rechts voor goed zicht vanuit de rolstoel met privacyglas, Zitplaatsen voor en achter (3 vaste stoelen + plek voor een rolstoelgebruiker), Extra gordel t.b.v. rolstoelgebruiker.

Deze Volkswagen Transporter is o.a. voorzien van Elektrisch schuif-kantel dak, Cruise Control, Elektrische ramen, Metallic Lak, C.v. (centrale portiervergrendeling), Lichtmetalen Velgen, Z.g.a.n. banden, Getint-glas rondom, Schuifdeur rechts met raam, Achterklep met raam en verwarmd glas en wisser, Audio-installatie met Radio/CD en stuurwielbediening + speakers voor en achter, Elektrisch verstelbare buiten spiegels, Stuurbekrachtiging, Zuinige en krachtige dieselmotor, Nieuwe APK-keuring bij aflevering, Dubbele sleutels en boekjes aanwezig, KM-STANDGARANTIE met NATIONALEAUTOPAS. Kijk voor meer informatie en onze voorraad rolstoelauto's op www.autoland.nl of kom eens langs in onze showroom. Prijs is op aanvraag, voor een voorstel/ aanpassing op maat kunt u contact opnemen met 071-4033766. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen!

Autoland
Sandtlaan 2
Rijnsburg
071-4033766Afbeeldingen ⁄ foto´s